Med anledning av Corona/Covid-19

Corona-tider – vi värnar om allas vår hälsa och vill ta samhällsansvar. Ekonomicentrums riktlinjer och förhållningssätt utgår från Folkhälsomyndighetens och övriga myndigheters rekommendationer.Vi månar om våra leveranser till dig som kund

Samtliga våra medarbetare jobbar hemifrån eller sjukskriver sig vid symptom på sjukdom. Och i dessa dagar utgår vi från att alla våra kunder gör detsamma. För aktuella symptom se: Folkhälsomyndigheten.se samt Krisinformation.se. Det är vårt gemensamma ansvar att förhindra smitta och det gör vi genom att ta det säkra före det osäkra.För kunder som känner symptom på sjukdom hittar vi alternativa lösningar till fysiska möten. Det gäller även om man bara känner sig lite sjuk. Vi tar i dessa fall inte emot besök på kontoret.

Vår ambition är att alla möten ska genomföras som planerat. Skulle det på grund av risk för smitta inte gå att träffas fysiskt hörs vi istället över telefon, Skype eller liknande. Prata gärna med din kontakt hos oss om vad som fungerar bäst för dig.

Det är oerhört viktigt för oss att ni känner er trygga i vår tillgänglighet och leverans. Vi kommer göra vårt yttersta för att alla leveranser ska flyta på precis som vanligt. Vi uppmuntrar kunder att lämna in material så tidigt som möjligt, för att vi ska kunna planera och hjälpa er på bästa sätt.