Ekonomicentrum i Alingsås 


Om oss

Ekonomicentrum är ett fristående redovisnings- och revisionsföretag med inriktning på små och medelstora företag. Man kan beskriva ett företag på många sätt. Våra framgångar beror på de personer som jobbar i företaget. Hos oss finner du lyhörd personal med bred kunskap och lång erfarenhet. Att ha förtroende för din ekonomiske rådgivare är A och O för oss.

Vårt mål är att sätta våra kunders ekonomi i centrum, därav namnet Ekonomicentrum. Men förtroende är mer än en känsla. Vår kompetens grundar sig på kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder tjänster av hög kvalitet inom revision, redovisning, skatter och annan kvalificerad affärsrådgivning. Att välja ekonomisk rådgivare och revisor är ett beslut som påverkar dig och ditt företag under lång tid. Rätt rådgivare innebär även en trygghet i de privatekonomiska frågorna.

Affärsidé

Ekonomicentrum utför kvalificerad revision, ekonomisk rådgivning och skattekonsultationer till ägarledda företag i närområdet. Målsättningen är att erbjuda företagen och dess ägare:


* En bättre tjänst till ett konkurrenskraftigare pris än de stora revisionsbyråerna.
* Ett personligt och nära engagemang.

Kontakta oss

Redovisning
Bokslut
Revision
Rådgivning